Oferta noastră

Cabana Nora

          Cabana Nora se află situată în comuna Rau Sadului jud.Sibiu, una din cele mai înalte localităţi din Mărginimea Sibiului .Este clasificata Hostel doua stele de Ministerul Turismului.
Cabana structurată pe trei nivele (P+E+M) dispune de 103 locuri de cazare.

    Parter in partea stinga există 2 camere: una cu 6 paturi, cealalta cu 5 paturi si baie proprie ,un living de 30 mp, baie. In partea dreaptă există de asemenea 2 camere una cu 6 paturi cealalta cu 5 paturi si baie proprie , living de 30 mp. Fiecare living este dotat cu tv, satelit,instalatii audio ,mese ,banci,chicineta cu aragaz,frigider,masina de spalat vase,mobilier si baie.

    Etajul 1 are pe partea stângă un apartament cu 2 camere a câte 5 paturi cu baie si doua camere cu 6  paturi, fiecare dotata cu baie proprie. Pe partea dreaptă a etajului exista 1 apartament având 2 camere decomandate ambele cu 3 paturi,tv ,satelit şi baie. De asemenea există 2 camere de 6 paturi fiecare, având baie proprie. Toate camerele situate la acest etaj dispun de terase.
 
   Mansarda
dispune de doua  apartamente cu câte 2 camere de 4 şi respectiv 6 paturi, hol şi baie proprie fiecărui apartament si doua apartamente  cu cite 2 camere de 5 si 5 paturi. Toate apartamentele de la mansardă au terase.

     Cabana noua are 4 camere fiecare avind tv LCD,satelit,  baie si terasa. La parter se afla 2 camere cu pat matrimonial , la etaj sunt doua camere fiecare cu un pat matrimonial si un pat pentru o persoana. Total cabana noua are 10 locuri.

     În afara cabanelor mai exista o sală de mese cu o capacitate de 130 locuri,cu doua toalete, bucătărie, loc împrejmuit pentru joacă,sala de recreere , doua mase de tenis, doua  terenuri  de fotbal, un teren de volei pe nisip,un teren de baschet, leagane,trambulina,  foisor pe lacul cu pastravi, ,biciclete de inchiriat.

      Reţele de telefonie mobila disponibile în zonă sunt  Telecom si Vodafone. Avem   internet WI-FI wireless  gratuit. Cabana are în incintă locuri de parcare păzite.

     Putem organiza excursii pe trasee montane , partide de pescuit la păstrăv pe râu sau în lacuri de munte, focuri de tabară. La noi se pot organiza mese festive, botezuri,nunti, conferinţe şi banchete.

     Punem la dispoziţie spaţiu pentru sesiuni de training,team-building sau orice alt eveniment la cerere.